ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
  3-4/11/2012 2ήμερη

ΓΥΡΟΣ ΟΛΥΜΠΟΥ – ΤΥΡΝΑΒΟ – ΕΛΑΣΣΟΝΑ - ΛΙΤΟΧΩΡΟ

 ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΡΑΨΑΝΗ - ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ

 

Σάββατο 3/11/2012

7:30 π.μ. Αναχώρηση για ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΣΤΥΛΙΔΑ – ΛΑΡΙΣΑ – ΤΥΡΝΑΒΟ - ΕΛΑΣΣΟΝΑ, παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία αρχίζουμε να ανεβαίνουμε τον ΟΛΥΜΠΟ και φτάνουμε στο όμορφο κεφαλοχώρι τον ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ στάση. Κατόπιν για ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 4/11/2012

Μετά το πρωινό επίσκεψη στην Μονή ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ. Εν συνεχεία για το ορεινό χωριό του ΟΛΥΜΠΟΥ την ΡΑΨΑΝΗ στάση. Κατόπιν θα επισκεφτούμε τα μαγευτικά ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ, χωριό με πυκνή βλάστηση και κρύα νερά, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΤΙΜΗ KATATOMO : 70

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια στο ΛΙΤΟΧΩΡΟ, 3) το πρωινό, 4) Αρχηγός – Συνοδός, 5) Φ.Π.Α.

 

Κυριακή 4/11/2012 Ημερήσια

ΝΕΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

 ΦΤΕΡΗ ΑΙΓΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΙΣΣΑ

7:30 π.μ. Αναχώρηση για ΙΣΘΜΟ στάση. Εν συνεχεία για ΑΙΓΙΟ και αρχίζουμε να ανεβαίνουμε για το ορεινό χωριό ΦΤΕΡΗ στάση και συνεχίζουμε την εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΙΣΣΑΣ που βρίσκεται σ’ ένα το τοπίο με πλατάνια, καρυδιές και τρεχούμενα νερά. Το όνομά της το οφείλει στο γεγονός ότι είναι χτισμένη μέσα σε κορμό και ρίζες πλατάνων, επίσκεψη. Κατόπιν για φαγητό στην περιοχή. Επιστροφή για ΙΣΘΜΟ στάση. ΠΕΙΡΑΙΑ

 

Κυριακή 4/11/2012 Ημερήσια

 

ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΑ - ΙΣΑΡΗ - ΒΑΣΤΑ

7:30 π.μ. Αναχώρηση για ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Συνεχίζουμε για ΤΡΙΠΟΛΗ - ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ - ΙΣΑΡΗ και φτάνουμε στην ΒΑΣΤΑ και στο εκκλησάκι της ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΑΣ, όπου από την στέγη του προβάλλουν 17 δέντρα και από τα θεμέλιά του αναβλύζει νερό, στάση. Εν συνεχεία για φαγητό καθ’ οδόν στην περιοχή. Επιστροφή για ΙΣΘΜΟ στάση. ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

Κυριακή 16/10/2011 Ημερήσια

 ΒΥΤΙΝΑ - ΛΑΓΚΑΔΙΑ

 

8:00π.μ. Αναχώρηση για ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΣΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Κατόπιν για ΛΕΒΙΔΙ - ΒΥΤΙΝΑ και φτάνουμε στα γραφικά ΛΑΓΚΑΔΙΑ την πατρίδα των Αγωνιστών του 1821, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στην ΒΥΤΙΝΑ , στάση. ΙΣΘΜΟ στάση. ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

Παρασκευή 9/11/2012 Απογευματινή

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ

ΚΑΜΑΡΙΖΑ ΛΑΥΡΙΟΥ

 

15:30 μ.μ. Αναχώρηση

 

10-11/11/2012 2ήμερη

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΚΕΤΑΥΡΩΝ

ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ

ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΧΑΝΙΑ 

ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ - ΜΗΛΙΕΣ - ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ - ΒΟΛΟΣ

 

Σάββατο 10/11/2012

7:30 π.μ. Αναχώρηση για ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΣΤΥΛΙΔΑ - ΒΟΛΟ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε  για  ΠΟΡΤΑΡΙΑ και φτάνουμε στο μπαλκόνι του Πηλίου τη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, όμορφος παραδοσιακός οικισμός με εκπληκτική θέα στον Παγασητικό κόλπο, στάση. Εν συνεχεία για το ορεινό χωριό τα ΧΑΝΙΑ του ΠΗΛΙΟΥ, περιτριγυρισμένο από καστανιές και οξιές,   τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 11/11/2012

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την γοητευτική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ με τα αρχοντικά της, τις βρύσες με τα κρυστάλλινα νερά, τα λιθόστρωτα καλντερίμια, τα πλατάνια, τις οξιές που όλα αυτά δημιουργούν ένα ονειρικό τοπίο με θέα το Αιγαίο, στάση. ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ στάση. Συνεχίζουμε για το όμορφο κεφαλοχώρι του Πηλίου της ΜΗΛΙΕΣ, πατρίδα του Άνθιμου Γαζή, στάση. Κατόπιν για τα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για ΒΟΛΟ - ΛΑΜΙΑ στάση καθ' οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ KATATOMO : 58 EURO ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια στα ΧΑΝΙΑ του ΠΗΛΙΟΥ, 3) το πρωινό, 4) το Δείπνο, 5) Αρχηγός – Συνοδός, 6) Φ.Π.Α.

 

Κυριακή 11/11/2012 Ημερήσια

ΜΟΥΣΟΥΝΙΤΣΑ – ΟΙΤΗ

7.30 π.μ. Αναχώρηση και στάση καθ’ οδόν στο 90Ο χλμ. Κατόπιν για ΜΠΡΑΛΟ – ΟΙΤΗ και φτάνουμε στην ΜΟΥΣΟΥΝΙΤΣΑ την ιδιαίτερη πατρίδα του Αθανασίου Διάκου, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή και στάση στο 90ο χλμ. ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

Κυριακή 11/11/2012 Ημερήσια

ΚΑΣΤΕΛΙΑ – ΧΑΝΙ ΓΡΑΒΙΑΣ

7:30 π.μ. Αναχώρηση και στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΜΠΡΑΛΟ – ΚΑΣΤΕΛΙΑ στάση. Εν συνεχεία θα επισκεφτούμε το ιστορικό χωριό ΓΡΑΒΙΑ γνωστό από το «Χάνι της Γραβιάς» όπου ο Οδυσσέας Ανδρούτσος και οι σύντροφοί του σταμάτησαν το στρατό του Ομέρ Βρυώνη, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για ΠΕΙΡΑΙΑ με μία ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν.

 

Κυριακή 11/11/2012 Ημερήσια

ΣΠΗΛΑΙΟ (ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ) – ΚΑΣΤΡΙΑ

 ΠΛΑΝΗΤΕΡΟ - ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ

7:30 π.μ. Αναχώρηση για ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Κατόπιν για ΛΕΒΙΔΙ – ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ – ΚΑΣΤΡΙΑ και επίσκεψη στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ όπου αποτελείται από 13 λίμνες σε τρεις ορόφους και οι σταλακτίτες καθρεφτίζονται στα ήσυχα νερά. Εν συνεχεία για ΠΛΑΝΗΤΕΡΟ όπου βρίσκεται σε δάσος με πλατάνια και τρεχούμενα νερά, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για ΙΣΘΜΟ στάση. ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

17-18/11/2012 2ήμερη

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΒΥΤΙΝΑ – ΛΑΓΚΑΔΙΑ - ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ

ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ – ΠΛΑΝΗΤΕΡΟ - ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Σάββατο 17/11/12

7:30 π.μ. Αναχώρηση για ΙΣΘΜΟ στάση. Εν συνεχεία για ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ επίσκεψη. ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ στάση και συνεχίζουμε για ΠΛΑΝΗΤΕΡΟ παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για ΛΑΓΚΑΔΙΑ το κρεμαστό χωριό της Πελοποννήσου χτισμένο στην απότομη πλαγιά του ΜΑΙΝΑΛΟΥ,  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο για βόλτα στο χωριό. Το βράδυ Δείπνο στο εστιατόριο του. Διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 18/11/12

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ που γοητεύει τον κάθε επισκέπτη της  προσφέροντας πανέμορφη θέα στην κοιλάδα του ΛΟΥΣΙΟΥ ποταμού,  στάση. Συνεχίζουμε για ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ το πέτρινο στολίδι της ΑΡΚΑΔΙΑΣ με την γραφικότητά της , τα φιλόξενα café της, τα παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία της, μαγνητίζοντας τους τουρίστες που την επισκέπτονται, στάση. Κατόπιν για την αρχοντική ΒΥΤΙΝΑ με τα λιθόχτιστα σπίτια, τα γραφικά στενά να απλώνεται στις ελατοσκέπαστες πλαγιές του ΜΑΙΝΑΛΟΥ, παραμονή, γεύμα.  Εν συνεχεία για  ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ KATATOMO : 65 EURO ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια στα ΛΑΓΚΑΔΙΑ, 3) το πρωινό, 4) το Δείπνο, 5) Αρχηγός – Συνοδός, 6) Φ.Π.Α.

 

Κυριακή 18/11/2012 Ημερήσια

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ

8:00 π.μ. Αναχώρηση για ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για τα μεσαία ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ στάση για καφέ και βόλτα στην πλατεία του. Συνεχίζουμε για το Μοναστήρι του ΑΓ. ΒΛΑΣΙΟΥ επίσκεψη. Επιστροφή για φαγητό στο χωριό. ΙΣΘΜΟ στάση. ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

Κυριακή 18/11/2012 Ημερήσια

 ΛΙΜΝΗ ΤΣΙΒΛΟΥ - ΖΑΡΟΥΧΛΑ

7:30 π.μ. Αναχώρηση για ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΑΚΡΑΤΑ - ΒΑΛΙΜΗ και φτάνουμε στη ΛΙΜΝΗ ΤΣΙΒΛΟΥ στάση. Συνεχίζουμε για ΖΑΡΟΥΧΛΑ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για ΙΣΘΜΟ στάση. ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

Κυριακή 18/11/2012 Ημερήσια

 ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ

7:00 π.μ. Αναχώρηση για ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΔΟΜΟΚΟ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ – ΜΟΣΧΑΤΟ και φτάνουμε στη ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ προσκύνημα. Συνεχίζουμε για πλαζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία θα κάνουμε το γύρο της λίμνης. Θα έχουμε μια στάση στο ΦΡΑΓΜΑ και στα ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ για καφέ. Επιστροφή για ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΔΟΜΟΚΟ – ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

24-25/11/2012 2ήμερη

ΝΕΑ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΑΛΠΙΚΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΟΡΟΥΣ

ΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
ΧΛΩΡΙΔΑ & ΠΑΝΙΔΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ

  ΜΟΝΗ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ

ΘΕΡΜΟ - ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΣΟΥ

Σάββατο 24/11/2012

7:00 π.μ. Αναχώρηση για ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΙΟ στάση καθ’ οδόν για να φτάσουμε στην μαγική και ανεξερεύνητη με γεμάτη χρώματα και φυσικές ομορφιές της ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ, της μεγαλύτερης λίμνης της Ελλάδος. Διασχίζοντας την θα περάσουμε διάφορα γραφικά χωριουδάκια παραλίμνια για να καταλήξουμε στο Μοναστήρι του ΚΟΣΜΑ του ΑΙΤΩΛΟΥ( όπου έζησε και δίδαξε τα ελληνικά εν καιρώ τουρκοκρατίας), επίσκεψη. Κοντά στην Μονή βρίσκεται και η εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ με αναπαράσταση του ‘’ κρυφού σχολειού ‘’ με κέρινα ομοιώματα. Εν συνεχεία για το χωριό ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ που βρίσκεται σ’ ένα μαγευτικό οροπέδιο με καταπράσινους λόφους στα πόδια του Παναιτωλικού όρους, παραμονή, γεύμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο με την μοναδική θέα της ΛΙΜΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ. Το απόγευμα ελεύθερο.  Διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 25/11/2012

Μετά το πρωινό θα αρχίσουμε ν’ ανεβαίνουμε το Παναιτωλικό Όρος για να καταλήξουμε στο Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΡΟΥΣΣΙΩΤΙΣΣΑΣ που βρίσκεται χτισμένο σ’ έναν απόκρημνο βράχο, με την εικόνα της Παναγίας και το αξιόλογο ξυλόγλυπτο τέμπλο του ναού, επίσκεψη. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας δίπλα στον Καρπενησιώτη ποταμό θα φτάσουμε στο γραφικό ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ  παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 75 με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια στο ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ της ΛΙΜΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ, 3) το πρωινό, 4) Το γεύμα, 5) Αρχηγός - Συνοδός, 5) Φ.Π.Α.

 

24-25/11/2012 2ήμερη

PHILOXENIA

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΠΗΛΙΟ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ 

ΧΑΝΙΑ - ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Σάββατο 24/11/2012

7:30 π.μ. Αναχώρηση για ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΣΤΥΛΙΔΑ - ΒΟΛΟ και αρχίζουμε να ανεβαίνουμε στα χωριά του ΠΗΛΙΟΥ, ΠΟΡΤΑΡΙΑ με τα περίφημα αρχοντικά της και φτάνουμε στα ΧΑΝΙΑ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ το μπαλκόνι του Πηλίου, στάση. Συνεχίζουμε για ΒΟΛΟ - ΤΕΜΠΗ - ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 25/11/2012

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΘΕΣ/ΝΙΚΗ και επίσκεψη στη  ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ(PHILOXENIA) παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ στάση καθ’ οδόν. ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 70

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια, 3) το πρωινό, 4) Αρχηγός - Συνοδός, 5) Φ.Π.Α.

 

Κυριακή 25/11/2012 Ημερήσια

ΝΕΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

KAΡΥΑ (ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΙΤΣΙ)

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ – ΜΥΚΗΝΕΣ - ΑΡΓΟΣ

 

8:00 π.μ. Αναχώρηση για ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΜΥΚΗΝΕΣ επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο. Συνεχίζουμε για ΑΡΓΟΣ και μέσω των χωριών ΧΟΥΝΗ-ΑΓΡΙΛΙΤΣΑ-ΓΑΛΑΤΙ θα φτάσουμε στο ορεινό χωριό ΚΑΡΥΑ (ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΙΤΣΙ) που είναι το ποιο γραφικό και όμορφο χωριό της ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ και από τα ποιο όμορφα της ΕΛΛΑΔΟΣ. Έχει διατηρήσει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που σπάνια συναντά κανείς πλέον στα χωριά της πατρίδας μας, χτισμένο αμφιθεατρικά σε υψόμετρο 700μ. στο όρος Αρτεμίσιο , το ιστορικό παραδοσιακό χωριό έχει μια ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και αισθητική,  παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για ΙΣΘΜΟ στάση. ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

Κυριακή 25/11/2012 Ημερήσια

ΑΓΟΡΙΑΝΗ – ΑΡΑΧΟΒΑ

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

 

8:00 π.μ. Αναχώρηση με μια στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ – ΑΓΟΡΙΑΝΗ παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία μέσω του ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ φτάνουμε στην κοσμική ΑΡΑΧΟΒΑ στάση. ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

Κυριακή 25/11/2012 Ημερήσια

ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙ – ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ

 ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ - ΒΥΤΙΝΑ

7:30 π.μ. Αναχώρηση για ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Κατόπιν για ΤΡΙΠΟΛΗ - ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙ και καταλήγουμε στη ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ στάση. Εν συνεχεία για ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ και φτάνουμε στην ΒΥΤΙΝΑ ορεινό χωριό πνιγμένο στο πράσινο, παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΛΕΒΙΔΙ - ΙΣΘΜΟ στάση. ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

Παρασκευή 30/11/2012 Ημερήσια

(ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ)

ΠΑΤΡΑ – ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ – ΑΙΓΙΟ

 ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΑ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΚΟΛΗΣ

7:00π.μ. Αναχώρηση για ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΠΑΤΡΑ στον ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ παρακολούθηση της τελετής, προσκύνημα. Εν συνεχεία για ΑΙΓΙΟ – ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΑ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΚΟΛΗΣ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για ΙΣΘΜΟ στάση. ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

 
Δεν υπάρχουν Άρθρα!
Αποτελέσματα Ανά σελίδα
   
Copyright © 2016 Maniatakos.gr Created &    -    powered by